Ένας – ένας τελειώνουν οι εφιάλτες για την ΑΕΚ και πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ, καθώς σήμερα η Ένωση έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League, όπου επικράτησε με 3-0 του Αλίμου στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με τις ήττες της Παναχαϊκής από τον Αχαρναϊκό και του Απόλλων από την Ερμιονίδα, η ΑΕΚ θα μπει στα πλέι οφ με το +10 βαθμούς!!!

 

Δοκιμές και... Κρισάντους!

Η ΑΕΚ έπαιξε με πολλές αλλαγές στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τα πλέι οφ και ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε παίκτες και συστήματα. Η Ένωση ξεκίνησε φουριόζα και στο 10' μετά από ωραία μπαλιά του Πεταυράκη, ο Κρισάντους έκανε το 1-0 από πολύ κοντά. Το γκολ αυτό ουσιαστικά έκανε... αδιάφορο το ματς, καθώς ο Άλιμος ήθελε μόνο νίκη για να μην υποβιβαστεί. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν τα παράτησαν, πίεσαν και στο 25' έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Τσατσαρή, όπως και στο 44' με τον Μπεριέξ, όπου ο Καραγκιολίδης έκανε μία εκπληκτική απόκρουση.

Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένο να «καθαρίσει» το ματς και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά, καθώς στο 48' ο Κρισάντους με ωραία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Πλατέλλα έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Το γκολ αυτό σφύριξε και την... λήξη του ματς και έτσι στα επόμενα λεπτά δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο στο ΟΑΚΑ. Τελικά, στο 90' ο Ζόριτς, μετά από ωραία κάθετη του Γροντή, πλάσαρε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.