Facebook Pixel Εκεί που τον έδιωχναν από την Τούμπα, έγινε και... σταρ!
| 2015-04-04 18:47:00

Εκεί που τον έδιωχναν από την Τούμπα, έγινε και... σταρ!

Εκεί που τον έδιωχναν από την Τούμπα, έγινε και... σταρ!

Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στον φετινό ΠΑΟΚ. Δεν τα έχουμε ξαναδεί...

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ασχέτως αν ήταν σωστό ή λάθος, μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν εκτός ομάδος μετά από την απόφαση του τότε προπονητή του και μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που του τα είχαν... χώσει, για τα όσα είχε πει δημόσια, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής άσος τότε είχε απολογηθεί στην διοίκηση και παράλληλα είχε ξεκινήσει μία προσπάθεια για να βρει ομάδα και να φύγει. Αυτό δεν συνέβη ωστόσο ποτέ, ο Τζαβέλλας περίμενε και τελικά δικαιώθηκε, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης απολύθηκε και αυτός επέστρεψε κανονικά στην ομάδα, ενώ η διοίκηση τον χρησιμοποιεί πλέον και ως... μοντέλο στις «καμπάνιες» της. Ιδού και το τελευταίο παράδειγμα...

Δημιουργήστε το δικό σας “ΠΑΟΚ” κλειδί

 

Ο ΠΑΟΚ πρωτοπορεί ακόμη μια φορά και στα πρότυπα των ομάδων της Bundesliga δημιούργησε το δικό του κλειδί-μπρελόκ! Ένα κλειδί 100% ΠΑΟΚ που δίνει έναν μοναδικό ασπρόμαυρο αέρα στην κλειδοθήκη σας!

Το κλειδί θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από το PAOK FC Official Store, το PAOK FC City STore-1926 ή από το paok-megastore.gr εδώ.

Την Κυριακή πριν από τον αγώνα με την SKODA Ξάνθης, ελάτε από τις 15.00 η ώρα στο PAOK FC Official Store, προμηθευτείτε το δικό σας κλειδί και εμείς θα σας κάνουμε το αντίγραφο επί τόπου δωρεάν!

Το Σάββατο ο Γιώργος Τζαβέλλας παρέλαβε από το κατάστασημα το δικό του, λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags