Facebook Pixel Ο Τζαβέλλας κι ο Γεωργιάδης στο στόχαστρο. Γιατί;
| 2015-04-05 22:23:00

Ο Τζαβέλλας κι ο Γεωργιάδης στο στόχαστρο. Γιατί;

Ο Τζαβέλλας κι ο Γεωργιάδης στο στόχαστρο. Γιατί;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον Τζαβέλλα και τον Γεωργιάδη, που κακώς αποδοκιμάζονται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Αρκετοί από αυτούς που αποδοκιμάζουν τον Τζαβέλλα, σε πρώτο πλάνο και στη συνέχεια τον Γεωργιάδη, ίσως τελικά απλά να παρασύρονται και να μην έχουν κάνει τη δεύτερη σκέψη, αναζητώντας τελικά ποιος είναι ο λόγος που τους υποχρεώνει να κάνουν κάτι τέτοιο.

Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι ο Τζαβέλλας έχει προκαλέσει, έχει δημιουργήσει μεγάλα και άλυτα προβλήματα, δεν μπορεί κανείς -εκτός από ορισμένους ηλίθιους- να υποστηρίξουν ότι αποτελεί την αιτία της αγωνιστικής απαξίωσης του ΠΑΟΚ.

Είναι αλήθεια ότι βρέθηκαν ορισμένοι να πουν ότι ο Τζαβέλλας φταίει που το. καράβι έμπαζε από παντού και τελικά, μετά την αποπομπή του, καταράστηκε τον ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη σε οριστικό κατήφορο. Ημαρτον.

Ακόμη και έτσι να είναι, γιατί ο προπονητής δεν τον έστειλε σπίτι του από την πρώτη στιγμή, από τότε, στο ντέρμπι, στο Καραϊσκάκη, αλλά, πολύ αργότερα τον καθαίρεσε στην ομάδα Κ20; Μάλλον δεν είχε σκοπό να τον διώξει ή δεν είχε το θάρρος να τον τελειώσει οριστικά, όπως κάνει ο προσωρινός προπονητής όχι με έναν, αλλά, με τρεις ποδοσφαιριστές και για διαφορετικούς, λιγότερο σοβαρούς λόγους.

Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Τζαβέλλα, από τους λιγοστούς που ακόμη πηγαίνουν στην Τούμπα, όπως χθες, ή από ακόμη λιγότερους που ακολουθούν την ομάδα στα εκτός (όπως στην Κομοτηνή), δεν είναι ένδειξη σοβαρότητας και ώριμης αντιμετώπισης.

Δεν βοηθά σε τίποτε. Δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις όσοι αποδοκιμάζουν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Δεν έχουν λόγο να απαιτούν κάτι καλύτερο από αυτούς που δεν τους πιστεύουν.

Δεν πιστεύουν και στον προπονητή. Δημοσιογράφοι, εκτός «συστήματος», τον αποδοκίμασαν για την επιλογή του να επανέλθει στη θέση του προπονητή, μετά από ένα χρόνο απραξίας. Δεν είναι αυτός λόγος για να σχολιαστεί. Δεν είναι αφορμή να τον κουτσομπολέψουν επειδή έκανε παρέα -λένε- με ορισμένους ποδοσφαιριστές (επί των ημερών του Αγγέλου) και. ποιος ξέρει τι έλεγαν για τους υπόλοιπους στην ομάδα, κυρίως για τον προπονητή.

Αντιλαμβάνεστε ότι με αυτές τις λογικές δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί μια ομάδα και πολύ περισσότερο να κρίνει και να κατακρίνει ο κόσμος ή μια μερίδα οπαδών. Να τον κρίνεται για τις επιλογές του, για όσα κατάφερε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα υπό τις οδηγίες του.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags