«Ποιος φταίει; Οι παίκτες πρώτα απ' όλα. Οι καινούργιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους. Και οι παλιότεροι έχουν ξεχάσει αυτό που ήξεραν και δεν ήταν σε θέση να μεταδώσουν πνεύμα νικητή στην υπόλοιπη ομάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Απ' την Γιουβέντους έλειπε σε κάθε περίπτωση ο χαρακτήρας τη φετινή χρονιά. Ήταν μια απογοητευτική χρονιά. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Τους τελευταίους μήνες κάναμε περισσότερη αίσθηση στις εφημερίδες, παρά στο γήπεδο».
Όσο για τον προπονητή, επεσήμανε: «Ο Ντελ Νέρι είναι ακόμη ο προπονητής. Θα περιμένουμε μέχρι την Κυριακή και μετά θα δούμε. Θα κάνουμε μια λίστα και θα κοιτάξουμε την αγορά. Ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας καλός προπονητής. Ως παίκτης ακόμα, σκεφτόταν σαν προπονητής και είμαι πεπεισμένος πως θα κάνει μια σπουδαία καριέρα στους πάγκους».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο