Facebook Pixel Εξελίξεις με Κασάμι! Συνάντηση με...
| 2015-04-07 20:43:00

Εξελίξεις με Κασάμι! Συνάντηση με...

Εξελίξεις με Κασάμι! Συνάντηση με...

Ο μάνατζερ του φαίνεται πως «τρέχει» τη μεταγραφή του για το προσεχές καλοκαίρι. Με ποια ομάδα συναντήθηκε;

Φουντώνουν οι φήμες σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θυμίζουμε πως ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Ο Κασάμι για το πρώτο μισό της χρονιάς ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών και λογικό ήταν το όνομά του να «συζητηθεί» αρκετά στο εξωτερικό, όμως στο τελευταίο διάστημα της παρουσίας του Μίτσελ, αλλά πλέον και επί Περέιρα, ο Ελβετός είναι εκτός και δείχνει να μην υπολογίζεται ιδιαίτερα.

Παρόλα αυτά, τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για το ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτησή του παραμένουν και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραΐόλα, το τελευταίο διάστημα έχει συναντηθεί με αρκετούς «μνηστήρες»...

Ένας εξ αυτών είναι και η Φιορεντίνα, η οποία μάλιστα σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα παρακολουθεί στενά την υπόθεση του 22χρονου μέσου και... βιάζεται για να κλείσει την συμφωνία.

Όπως υποστηρίζει το "www.tuttomercatoweb.com" o ατζέντης του Κασάμι συναντήθηκε πρόσφατα με ανθρώπους της διοίκησης του ιταλικού συλλόγου στο Μιλάνο, με αντικείμενο συζήτησης τη μεταγραφή του στους «βιόλα» το προσεχές καλοκαίρι...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags