Facebook Pixel Ποιος Πράνιτς και Μέντες: Αυτή είναι είδηση για ΠΑΟ!
| 2015-04-12 10:40:00

Ποιος Πράνιτς και Μέντες: Αυτή είναι είδηση για ΠΑΟ!

Ποιος Πράνιτς και Μέντες: Αυτή είναι είδηση για ΠΑΟ!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο και όταν μάθετε ποιος είναι, θα πέσετε από τα σύννεφα!

Δεν είναι λίγα τα ονόματα των παικτών του Παναθηναϊκού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παίζουν στο τριφύλλι την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πράνιτς, Μέντες, Ντίνας, Μπούρμπος είναι μερικοί από εκείνους που τα ονόματα τους έχουν γραφτεί στον Τύπο και δεν έχουν διαψευστεί!

Ο Σκύλος, όμως, έρχεται τώρα να γράψει ένα ακόμα όνομα που το μέλλον του είναι αβέβαιο στην ομάδα και δεν το έχετε διαβάσει πουθενά!

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης; Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης!

Ο νεαρός άσος έχει, φέτος, χειρότερη σεζόν από την πρώτη περσινή στην ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι έχει μόλις 2 (!) 90λεπτα με την πράσινη φανέλα.

Συνήθως είναι η πρώτη αλλαγή του Αναστασίου και, γενικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι προβληματισμένος από την απόδοσή του.

Η όλη κατάσταση, φυσικά, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο και τον ίδιο τον παίκτη, που είναι προβληματισμένος για την καριέρα του στο τριφύλλι!

Δεν λέει κανένας ότι θα τον διώξει ο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε ότι και ο Κλωναρίδης θέλει να φύγει με το στανιό.

Αν βρεθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, όμως, είναι και οι δύο πλευρές διατεθειμένες να τη συζητήσουν, για να παίξει αλλού την επόμενη αγωνιστική περίοδο...

** ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ - Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με Μαυρία στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags