Facebook Pixel Τι ισχύει με Μήτρογλου; Όλα τα δεδομένα!
| 2015-04-13 23:30:00

Τι ισχύει με Μήτρογλου; Όλα τα δεδομένα!

Τι ισχύει με Μήτρογλου; Όλα τα δεδομένα!

Θα μείνει τελικά στον Ολυμπιακό; Διαβάστε στο ρεπορτάζ του «Σκύλου» τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τα πλάνα των Πειραιωτών για τον διεθνή φορ.

Πολύ σημαντικό είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Φούλαμ στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, επιθυμία του είναι να παραμείνει στο Λιμάνι και την επόμενη σεζόν, καθώς θεωρεί πως σιγά – σιγά βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Ο «Μητρογκόλ» πέρασε έξι δύσκολους μήνες πέρυσι στην Αγγλία, ωστόσο η επιστροφή του στον Πειραιά τον έχει βοηθήσει να «ανέβει» τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, παρότι ακόμα δεν έχουμε δει τον παίκτη που πουλήθηκε σε ομάδα της Premier League με 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα βέβαια, δημιουργούν τώρα και το μεγάλο πρόβλημα.

Η Φούλαμ δαπάνησε ένα πολύ μεγάλο ποσό για τον Μήτρογλου και γνωρίζει πως όσο είναι στην δεύτερη κατηγορία, δεν μπορεί να τον αξιοποιήσει και συνεπώς να μειώσει την δεδομένη πλέον «ζημιά». Στόχος των Άγγλων είναι ξεκάθαρα να πουλήσουν τον Μήτρογλου, ο οποίος λογικό είναι να μην θέλει να παίξει στην ομάδα, εφόσον αυτή δεν βρίσκεται στην Premier League.

Με τα τωρινά δεδομένα όμως και την «πτώση» που υπάρχει στην αγωνιστική κατάσταση του Έλληνα επιθετικού, η Φούλαμ δυσκολεύεται πάρα πολύ να βρει ομάδα να τον δώσει, κάτι που φάνηκε και το περσινό καλοκαίρι, ενώ είναι αδύνατον να βρεθεί κάποιος «τρελός» να της δώσει το ποσό που έδωσε αυτή στον Ολυμπιακό...

Για αυτό λοιπόν και υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ο Μήτρογλου να βρίσκεται στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά, καθώς αυτή είναι η επιθυμία τόσο του παίκτη όσο και του Ολυμπιακού. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουμε κάποια πρόβλεψη και στο Λιμάνι ξέρουν καλά, πως θα χρειαστεί ξανά να περιμένουν μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, για να μάθουν αν θα μπορούν πάλι να έχουν τον παίκτη ως δανεικό. Η Φούλαμ πρώτα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα να τον πουλήσει και μετά θα στραφεί στο Λιμάνι.

Το ερώτημα είναι αν στον Ολυμπιακό έχουν και φέτος την διάθεση να περιμένουν τόσο πολύ (πέρυσι θυμίζουμε υπήρχε ο Μίτσελ που επέμενε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή) ή θα κινηθούν για άλλον επιθετικό και θα κρατήσουν (εάν και εφόσον) τον Κώστα ως εναλλακτική λύση. Σίγουρα μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν θα υπάρχουν νεότερα, ενώ περιμένουμε και το ταξίδι του Μήτρογλου στην Αγγλία για να τα πει με τους ανθρώπους της Φούλαμ...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags