Facebook Pixel "Νομίζω ότι την χρειαζόμασταν τη διακοπή"
| 2015-04-16 23:21:00

"Νομίζω ότι την χρειαζόμασταν τη διακοπή"

"Νομίζω ότι την χρειαζόμασταν τη διακοπή"

Ως μία καλή ευκαιρία για να δουλέψει σε συγκεκριμένα πράγματα και να βελτιωθεί σε άμυνα και επίθεση, χαρακτήρισε την διακοπή ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA με τα καλύτερα λόγια και για την ομάδα της Κέρκυρας, την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο ο "Δικέφαλος'.

"Όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα, ποδοσφαιριστές και προπονητές, περάσαμε ένα διήμερο οικογενειακά, με ηρεμία, καθάρισε το μυαλό μας και είμαστε για να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Νομίζω ότι την χρειαζόμασταν τη διακοπή. Ήταν πιο δημιουργική για μας, είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ στην προηγούμενη διακοπή έλλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές με τις εθνικές τους ομάδες και έτσι δουλέψαμε αυτά που θέλαμε σε αυτό το διάστημα', δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα:

"Θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι και αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο απέναντι στην Κέρκυρα, που είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζει μόνο την άμυνά της. Δύο χρόνια ο κ.Γρηγορίου κάνει καταπληκτική δουλειά και είναι ένας από τους λόγους που η Κέρκυρα έφτασε να σωθεί σχετικά άνετα."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags