Facebook Pixel Νίκησε αλλά πλέον είναι αργά...
| 2015-04-18 16:54:00

Νίκησε αλλά πλέον είναι αργά...

Νίκησε αλλά πλέον είναι αργά...

Ο Παναιτωλικός έχει ουσιαστικά μόνο μαθηματικές ελπίδες να προλάβει τα πλέι οφ, αλλά οι Αγρινιώτες έκαναν το καθήκον τους νικώντας με 2-0 την αδιάφορη Καλλονή

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί μάλλον γρήγορα και το οποίο άνοιξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής, ο Παναιτωλικός χάρη σε ένα γκολ του Μαρτίνες κι ένα αυτογκόλ του Τσαμπούρη νίκησε την Καλλονή με 2-0 και συνεχίζει έστω και μαθηματικά να ελπίζει στο όνειρο των πλέι οφ. Οι Αγρινιώτες είχαν και δοκάρι στο 83` με τον Μορένο απέναντι σε μια Καλλονή που στο β` μέρος ήταν πιο ορεξάτη, αλλά δεν απείλησε σοβαρά σε κάποια στιγμή του ματς τον Μπρακάλι. Δίκαιη νίκη για τον Παναιτωλικό που έφτασε στο τρίποντο μετά από δύο μήνες.


Να `ναι καλά ο Μαρτίνες

Καλό ρυθμό είχε το ματς από το ξεκίνημα, με τον Μαρτίνες ιδιαίτερα κεφάτο, ενώ η Καλλονή είχε μια μικροευκαιρία με τον Κεϊτά στο 10`. Ο Αργεντινός του Παναιτωλικού λοιπόν στο 17` έκλεψε την μπάλα, πήγε μέχρι το ύψος της περιοχής κι από εκεί έπιασε το δυνατό σουτ με το οποίο έγραψε το 1-0! Μετά το γκολ οι Αγρινιώτες περισσότερο θέλησαν να κρατήσουν το σκορ, παρά να βάλουν ένα δεύτερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν και χαρακτηριστικό είναι πως ολοκλήρωσαν το ημίχρονο χωρίς τελική. Το τέμπο λοιπόν έπεσε αρκετά στον αγώνα με το ημίχρονο να τελειώνει δίκαια 1-0.

Ένα δοκάρι κι ένα... αυτογκόλ

Ο Βλάχος έβαλε Αράς και Μίνγκα στο β` μέρος με την Καλλονή να εμφανίζεται πιο ορεξάτη, δίχως πάντως να απειλεί ιδιαίτερα τον Μπρακάλι. Στο 60` πάντως ο Άλεξιτς έπαθε... μπλακ-άουτ και ο Άλβες του τσίμπησε την μπάλα, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων διόρθωσε το λάθος του. Ο Χάβος έβαλε με τη σειρά του τους Μύγα και Λάζαρ, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχναν να ψάχνουν πιο πολύ το γκολ. Όμως στο 83` ο Μαρτίνες με γυριστή κεφαλιά βρήκε τον Μορένο που κι αυτός με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Άλεξιτς! Τελικά το 2-0 έγινε στο 90+2` όταν ο Κάπελ έφυγε στην κόντρα γύρισε παράλληλα και ο επερχόμενος Τσαμπούρης έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags