Facebook Pixel Νικάει άρα υπάρχει...
| 2015-04-18 19:11:00

Νικάει άρα υπάρχει...

Νικάει άρα υπάρχει...

Όσο ζει ελπίζει. Ο Εργοτέλης πήρε ανάσα παίρνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Πηγάδια, επικρατώντας 1-0 της Ξάνθης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζίλα. Με 10 λόγω της αποβολής του Παπάζογλου ολοκλήρωσαν το ματς οι "ακρίτες".

Η Ξάνθη είχε την απόλυτη κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Εργοτέλη να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι έγινε στο 28' όταν ο Σαράνοφ απέτυχε να βρει στόχο. 12 λεπτά αργότερα οι Κρητικοί πήγαν να κάνουν τη ζημιά αλλά ο Κυριακίδης βγήκε και μάζεψε την μπάλα πριν προλάβει να πλασάρει ο Καλέ.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδα μπήκαν περισσότερο ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για το γκολ. Αυτός που προηγήθηκε όμως ήταν ο (πιο αδύναμος) Εργοτέλης. Στο 66' ο Παπάζογλου έκανε πέναλτι, ο Σιδηρόπουλος έδειξε τη βούλα και την κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες, ήταν τελευταίος) με τον Τζίλα να ευστοχεί απ'τα 11 βήματα, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. O Εργοτέλης στο χρόνο που απέμεινε, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και διατήρησε το σκορ, παίρνοντας στο τέλος σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του.

Oι Κρητικοί παραμένει 16ος με 31 βαθμός, αλλά πλησίασε στο -3 τον 15ο Πανθρακικό. Η Ξάνθη μετά τη νίκη του Παναιτωλικού, έπεσε στην 7η (με 46 βαθμούς).

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λουσέρο, Παπάζογλου, Βάλτερ, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Καπετάνος, Καρυπίδης

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Μπόε-Καν, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Καλέ, Μπρούνο, Πίτσος, Γκορκς, Λουβιόν, Τζίλας, Ολαϊτάν
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags