Facebook Pixel «Αποκαλύψεις» Κασάμι για Ολυμπιακό!
| 2015-04-20 17:42:00

«Αποκαλύψεις» Κασάμι για Ολυμπιακό!

«Αποκαλύψεις» Κασάμι για Ολυμπιακό!

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για την πίεση που του είχε ασκηθεί και εξήγησε από ποιους, για την απουσία του από την αρχική ενδεκάδα, αλλά και για το μέλλον του.

Για τα όσα έχει κάνει έως τώρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε ξένη ιστοσελίδα, λίγες ώρες αφού είχε επιστρέψει από το κλαμπ στο οποίο πανηγύρισαν ομαδικά τον τίτλο οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά:


-Παϊτίμ Κασάμι, συγχαρητήρια για τον πρώτο σου τίτλο σε συλλογικό επίπεδο. Πότε θα επιστρέψεις στην πατρίδα;

Δεν ξέρω.

-Φαίνεται ότι ξημέρωσε...

Όχι, ακόμα είναι σκοτάδι. Πρώτα πήγαμε να φάμε με την ομάδα και μετά σε ένα κλαμπ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Δεν ήταν τρελό πάρτι. Ούτως ή άλλως, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος μπροστά μας και ειδικά τον τελικό του Κυπέλλου.

-Θέλετε το νταμπλ...

Ναι, θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Για μένα θα ήταν τρομερό αν κατάφερνα να κερδίσω το νταμπλ στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα του Πειραιά. Η πίεση σε εμένα ήταν τεράστια.

-Τι εννοείς;

Οι απαιτήσεις από τους υπεύθυνους και τους οπαδούς ήταν εξαιρετικά υψηλές, γιατί από την Πρέμιερ Λιγκ ήρθα στην Ελλάδα. Το γεγονός πως κατάφερα να αντέξω στην πίεση, με κάνει πολύ υπερήφανο.

-Τότε γιατί δεν έπαιζες κανονικά τελευταία;

Δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν και επειδή είχαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο πρωτάθλημα, ο προπονητής προφύλαξε εμένα και μερικούς άλλους. Αυτή ήταν η ενημέρωσή του.

-Με τον Ολυμπιακό έχεις συμβόλαιο έως το 2018. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες πως ενδέχεται να βρίσκεσαι μπροστά σε μια μεταγραφή στην Ιταλία ή στην Πρέμιερ Λιγκ. Ποια είναι η αλήθεια;

Οι φήμες δεν με ενδιαφέρουν. Επικεντρώνομαι πλήρως στον Ολυμπιακό. Όλα τα άλλα τα φροντίζει ο ατζέντης μου, ο Μίνο Ραϊόλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags