Facebook Pixel Αναποφάσιστος ο Γεωργιάδης
| 2015-04-24 23:27:00

Αναποφάσιστος ο Γεωργιάδης

Αναποφάσιστος ο Γεωργιάδης

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρατς, στον Βίτορ, στον Παπαδόπουλο και στους Μαντούρο-Σαλπιγγίδη. Σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι, οι δύο πρώτοι αμυντικοί είναι αυτοί που δεν παίζουν και πρέπει να αντικατασταθούν. 

Όλα δείχνουν (και από την προπόνηση) ότι ο Σκόνδρας θα παίξει αριστερά και ο Ρικάρντο Κόστα θα είναι ο παρτενέρ του Τζαβέλλα στα στόπερ. Ο Ιτάνζ και ο Κωνσταντινίδης δεν αλλάζουν, ενώ από εκεί και πέρα έγιναν πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, αναφορικά με το κέντρο και την επίθεση.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο ΠΑΟΚ παίξει 4-3-3 ή αν ξεκινήσει με ένα πιο επιθετικογενές (λόγω παρουσίας δύο φορ) 4-4-2. Και τα δύο δοκιμάστηκαν. Σε πιθανό 4-3-3 (που μπορεί να αλλάξει στην διάρκεια αν κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι) οι Τζιόλης-Κάτσε-Νομπόα παραμένουν στο κέντρο, ενώ στην επίθεση ο Γκολάσα δοκιμάστηκε κυρίως δεξιά, μαζί με Αθανασιάδη και Μακ. Σε διαφορετική περίπτωση και 4-4-2 (εξ’ αρχής) θα βγει ένας αμυντικός μέσος και θα μπει ένας παρτενέρ του Κλάους στην επίθεση.  

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags