Facebook Pixel Φοβερή δήλωση Ουζουνίδη για Τσόρι!
| 2015-04-27 00:05:00

Φοβερή δήλωση Ουζουνίδη για Τσόρι!

Φοβερή δήλωση Ουζουνίδη για Τσόρι!

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Πανιωνίου για τον Αργεντινό άσο, αλλά και όσους περίμεναν έναν αδιάφορο Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Για κακό παιχνίδι της ομάδας του και πολύ καλό από την πλευρά του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό άξια πρωταθλητή και μίλησε για... ατυχία του Πανιωνίου που μπήκε στο ματς (αφού τραυματίστηκε ο Μποτία) ο Τσόρι!

Αναλυτικά:
 

"Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, με κίνηση και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Από τη δική μας πλευρά, ήταν εμφαμής η έλλειψη ρυθμού", επεσήμανε ο προπονητής του Πανιωνίου και συνέχισε:

"Υστερήσαμε στο αμυντικό κομμάτι, αλλά προσπαθήσαμε να σκοράρουμε στις αντεπιθέσεις, όπου όπως φάνηκε και στα Γιάννινα, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει πρόβλημα.

"Όταν δεν παίζεις καλή άμυνα, θα τιμωρηθείς. Δεχθήκαμε τα δυο γκολ σε σημείο που δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε πολλά. Και εκεί φάνηκε η απειρία μας. Ήμασταν και τυχεροί στο τέλος και δεν δεχθήκαμε το γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι άξια πρωταθλητής και του αξίζουν συγχαρητήρια. Και όσοι περίμεναν ότι δεν θα έχει κίνητρο στο παιχνίδι αυτό, διαψεύστηκαν.

Ήμασταν και... άτυχοι με την είσοδο του Τσόρι, ο οποίος στην ουσία έδωσε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Δεν παίξαμε καλά και γι' αυτό ο βαθμός κόντρα στον πρωταθλητή είναι σημαντικός".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags