Facebook Pixel Μπέος για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!
| 2015-04-28 02:41:00

Μπέος για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!

Μπέος για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!

Ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε πότε… έκοψε την καλημέρα στον ιδιοκτήτη των Ερυθρολεύκων. Τι είπε για το «σύστημα» και τι αναγνώρισε στον Ολυμπιακό.
 

Ο Δήμαρχος του Βόλου ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ και μίλησε για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και για το σύστημα που «βοηθάει» τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να το χρειάζεται αφού είναι η καλύτερη ομάδα, κάτι που ξέρει όλη η Ελλάδα.

Για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού είπε: «Σταμάτησα να του λέω καλημέρα από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει φίλος με τον Κούγια. Δεν θέλω να έχω σχέση μαζί του».

Παράλληλα ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε για τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πως το σύστημα το οποίο υπάρχει ευνοεί τον Ολυμπιακό: «Όπως είναι δομημένο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μιλάμε για το αυτοδιοίκητο, ποιος ωφελείται; Αυτο το σύστημα είναι στα μετρα του Ολυμπιακού. Δίνεται η ευκαιρία στην σημερινή κυβέρνηση να αλλάξει τα πράγματα χωρίς να αποκλειστούν οι ομάδες. Θα βρεθεί η λύση να φύγουν αυτοί οι κοπρίτες από την ΕΠΟ. Aυτά που γίνονται τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχουν ξαναγίνει!

Όλοι θα πρέπει να συμφωνήσουν ότι υπάρχει ένα σύστημα με... περίεργη προστασία στον Ολυμπιακό, την οποία δεν χρειάζεται. Tο ξέρει όλη η Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags