Facebook Pixel Υπάρχει και Λεβαδειακός
| 2015-04-29 20:13:00

Υπάρχει και Λεβαδειακός

Υπάρχει και Λεβαδειακός

Την Τετάρτη ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία της ομάδας του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, με την προπόνηση να πραγματοποιείται στη Νέα Μεσημβρία χωρίς απρόοπτα, αλλά με αντίπαλο τις καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές τους γυμνάστηκαν στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία με τον αέρα να δυσκολεύει τις κινήσεις τους και ν’ αλλάζει την πορεία της μπάλας.

Το πρόγραμμα στο πρώτο μέρος περιελάμβανε αερόβιες προσαρμογές και stability υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη, ενώ στη συνέχεια οι ασκήσεις και τα παιχνίδια (σε τέσσερις εστίες) είχαν ως αντικείμενο την τακτική συμπεριφορά της ομάδας.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένει μόνο το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη , ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την εγχείρησή του στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. Κόντρα στον Λεβαδειακό επιστρέφουν από την τιμωρία τους οι Ράζβαν Ρατς , Δημήτρης Παπαδόπουλος , ενώ θ’ απουσιάζουν λόγω καρτών οι Μιγκέλ Βίτορ ,Στέφανος Αθανασιάδης .

Την Πέμπτη (30.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags