Facebook Pixel Η απάντηση Καραπαπά για Μαρινάκη!
| 2015-04-30 14:00:00

Η απάντηση Καραπαπά για Μαρινάκη!

Η απάντηση Καραπαπά για Μαρινάκη!

Τι έγραψε στο Facebook για τα περί αποχώρησης από την προεδρία.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, όπως τόνιζε στο άρθρο του ο Κώστας Καίσαρης, το αφεντικό του συλλόγου θέλει να προλάβει τον ειδικό ανακριτή και πριν του επιβληθεί η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, προκειμένου να μην έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα κάνει το κουμάντο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ έκανε λόγο και για υποψήφιους διαδόχους προβάλλοντας τα ονόματα των Πέτρου Κόκκαλη, Γιάννη Βρέντζου και Μιχάλη Κουντούρη.

Ωστόσο, ο Κώστας Καραπαπάς έσπευσε πριν από λίγο να διαψεύσει στην ουσία το παραπάνω δημοσίευμα γράφοντας με νόημα το εξής σχόλιο... "Φεύγει; Θα πάρει πρώτα τα είκοσι που σας είχε τάξει και μετά βλέπουμε...", ανέφερε στην ανάρτηση ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι όταν είχε πρωτοαναλάβει τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε υποσχεθεί στους φίλους της ομάδας τα επόμενα 20 πρωταθλήματα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags