Facebook Pixel Μεγαλύτερη ποινή σε Μελισσανίδη από Κασάμι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-04-30 18:35:00

Μεγαλύτερη ποινή σε Μελισσανίδη από Κασάμι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγαλύτερη ποινή σε Μελισσανίδη από Κασάμι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις ποινές για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο Κύπελλο, αλλά και τι έκαναν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο πρώτος μάλιστα τιμωρήθηκε με μεγαλύτερη ποινή από τον άσο των Πειραιωτών...
 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο τόσο τον Βίτορ Περέιρα όσο και τον Παϊτίμ Κασάμι του Ολυμπιακού για τις χειρονομίες στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο τις χειρονομίες του Κασάμι όσο και τις δηλώσεις του Μελισσανίδη.

Ιδού η σχετική απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

3.Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π χρηματική ποινή πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ για κάθε πράξη και κατά συγχώνευση επτά χιλιάδες πεντακόσια (7.500) ευρώ. Στον PEREIRA VITOR χρηματική ποινή εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ και στον KASAMI PAJTIM χρηματική ποινή επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου με ΑΕΚ στις 11/3).
4. Δέχεται ότι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι Δημήτριος Μελισσανίδης και ΠΑΕ ΑΕΚ τέλεσαν την αποδιδόμενη σ' αυτούς με το πειθαρχικό κατηγορητήριο παράβαση. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και στη δεύτερη εγκαλούμενη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει τον πρώτο εγκαλούμενο να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 11/3).





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags