Ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού Μιχάλης Κωνσταντίνου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αβραάμ από τα αριστερά. Η ισοφάριση για τον Απόλλωνα Λεμεσού -που είχε τεθεί προσφάτως αντίπαλος με τον Ολυμπιακό σε φιλικό ματς- ήρθε με αυτογκόλ στο 85'. Ο Μπανγκουρά σούταρε από πλάγια με τον Χαραλάμπους να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλα.
Η παράταση τελείωσε 1-1 με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Εκεί ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε δύο πέναλτι (των Σταύρου και Σεμέδο) και έτσι εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του τελικού, καθώς έδωσε με αυτόν τον τρόπο το τρόπαιο στην ομάδα του.
Τα πέναλτι
Ο Μιρτάκοβιτς ευστόχησε. 1-0
Ο Κωνσταντίνου ευστόχησε. 1-1
Ο Μπανγκουρά ευστόχησε. 2-1
Ο Εφραίμ ευστόχησε. 2-2
Ο Σταύρου το έχασε. 2-2
Ο Ρουέδα ευστόχησε. 2-3
Ο Σεμέδο ευστόχησε. 3-3
Ο Αγκουιάρ ευστόχησε. 3-4
Ο Ερίσε το έχασε. 3-4
Ύστερα από τον αγώνα αυτόν κερδισμένη βγήκε η ΑΕΚ Λάρνακας, που διασφάλισε την παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ μαζί με την Ομόνοια και την Ανόρθωση, που πήραν την 2η και την 3η στο πρωτάθλημα, πίσω από τον ΑΠΟΕΛ.
Διαιτητής: Μάσιμο Μπουζάκα.
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο