Facebook Pixel Περιμένει αντίπαλο για τον τελικό η Σεβίλλη!
| 2015-05-07 23:59:00

Περιμένει αντίπαλο για τον τελικό η Σεβίλλη!

Περιμένει αντίπαλο για τον τελικό η Σεβίλλη!

Μία τεράστια νίκη με 3-0 κόντρα στην Φιορεντίνα πανηγύρισε η Σεβίλλη και έτσι αν δεν γίνει κάτι εντυπωσιακό στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, είναι από σήμερα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ!
 

Την ευκαιρία να διατηρήσει «σπίτι» της την κούπα του Γιουρόπα έχει η Σεβίλλη, η οποία «κλείδωσε» από σήμερα την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει 27 Μαΐου.

Έτσι απλά μπαίνουν τα γκολ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την Σεβίλλη, η οποία μπήκε φορτσάτη στο γήπεδο, πίεσε από τα πρώτα λεπτά και τελικά στο 17ο λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Βιτόλο, μετά από πάσα του Ρέγιες, έδωσε στον Μπάκα, αυτός την έσπασε στον Βιδάλ και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0. Η Φιορεντίνα δεν τα έχασε και προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, καθώς δύο λεπτά αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Ο Χοακίν κινήθεκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, γύρισε για τον Ματίας Φερνάντεζ, όμως αυτός από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι Ιταλοί ωστόσο πάλι δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν να πιέζουν και στο 25' έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Τόμοβιτς έβγαλε την σέντρα, ο Σαλάχ έβαλε την προβολή, όμως ο Ρίκο την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ. Έτσι λοιπόν η Σεβίλλη κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου...

Τελικοοοοο!

Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε ελάχιστα με το πρώτο, καθώς η Σεβίλλη παίζοντας πολύ έξυπνα όχι μόνο κράτησε την Φιορεντίνα μακριά από την εστία της, αλλά κατάφερε να πάρει και τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Συγκεκριμένα, στο 52' ο Βιτόλο έβγαλε την ασίστ και ο Βιδάλ με ωραίο πλασέ νίκησε τον Νέτο για το 2-0. Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους Ιταλούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Τα πράγματα ωστόσο έγιναν ακόμα χειρότερα στο 75', όταν ο Τρεμουλινάς γύρισε για τον Βιδάλ, αυτός για τον Γκαμεϊρό που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε και ουσιαστικά στέλνει την Σεβίλλη στον τελικό!


Οι συνθέσεις:

Σεβίλλη: Ρίκο, Α. Βιδάλ, Καρίσο, Κολοτζιέτζακ, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Μπανέγκα, Βιτόλο, Μπιά (73’ Ιμπόρα), Ρέγιες (58’ Κόκε), Μπάκα (75’ Γκαμεϊρό)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαρμπόσα, Φ. Ναβάρο, Φιγκέιρας, Σουάρες

Φιορεντίνα: Νέτο, Τόμοβιτς (46΄Ρίτσαρντς), Αλόνσο, Σάβιτς, Γκ. Ροντρίγκεζ, Ματίας Φερνάντεζ, Μπάντελι (68’ Πιζάρο), Μπόρχα Βαλέρο, Χοακίν, Σαλάχ, Γκόμεζ (80’ Ίλισιτς)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ταταρουσάνου, Μπασάντα, Βάργκας, Ακουιλάνι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags