Facebook Pixel "Βαθμολογικά είμαι ικανοποιημένος"
| 2015-05-08 20:21:00

"Βαθμολογικά είμαι ικανοποιημένος"

"Βαθμολογικά είμαι ικανοποιημένος"

O ΓΧ Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε μεν την ικανοποίηση του για τη βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ, σχολίασε δε οτι η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση

"Νομίζω πως είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, κερδίσαμε και το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε, οπότε η ψυχολογία μας είναι καλύτερη από την προηγούμενη εβδομάδα, δουλεύουμε καλά αυτή την εβδομάδα κι είμαστε έτοιμοι για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος", είπε αρχικά.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη βελτίωση της ομάδας: "Σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας έχουμε βελτιωθεί, σε αρκετά όχι τόσο πολύ, έχουμε ακόμα κάποιες μέρες ως την έναρξη των πλέι οφ να βελτιωθούμε κι άλλο στις αδυναμίες μας. Βαθμολογικά, όμως, αν κοιτάξουμε τα αποτέλεσματα, μόλις ξεκίησε η προσπάθεια μας ήμασταν 7 βαθμούς πίσω από τη 2η θέση και τώρα είμαστε στο +1, οπότε βαθμολογικά είμαστε ικανοποιημένοι"

Για το πού χρειάζεται δουλειά η ομάδα: "Το πρώτο μέρος με τον Λεβαδειακό κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι και σε επίθεση και σε άμυνα. Το δεύτερο μέρος δεν ήταν καλό γιατί παρασυρθήκαμε από το ρυθμό του Λεβαδειακού και σταματήσαμε να σκεφτόμαστε το πώς θα πετύχουμε και άλλο γκολ και κάναμε διαχείριση". 

Για όσα λέγονται και ακούγονται για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

"Μόνο με χαμόγελο τα αντιμετωπίζω. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι κρίσιμο μόνο για τον αντίπαλο μας αλλά και για εμάς. Πολύ απλά διότι αν κερδίσουμε τον αγώνα μπορεί να μπούμε με τρεις βαθμούς στα πλέι οφ. Γι’ αυτό και μόνο είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι".

Για το πόσο σημαντικός είναι ο ένας επιπλέον βαθμός στα πλέι οφ:

"Θυμάστε όλοι ότι στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος χάσαμε τον επιπλέον βαθμό στην Λειβαδιά. Έτσι –και επειδή η Επιτροπή Εφέσεων μας τιμώρησε με μείον τρεις βαθμούς- τερματίσαμε με έναν βαθμό λιγότερο από τον Παναθηναϊκό. Αν δε χάναμε λοιπόν τον επιπλέον βαθμό στη Λειβαδιά, εμείς θα ήμασταν πρώτοι στα πλέι οφ. Επομένως θέλουμε και μας ενδιαφέρει αφάνταστα να πάρουμε αν μπορέσουμε αυτό τον τρίτο βαθμό".

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση:

"Πιστεύω στη θέληση των παικτών. Είναι δεδομένο ότι αυτή δε θα απουσιάσει από τους παίκτες του Πανιωνίου. Περιμένω να έχουν την ίδια ισχυρή επιθυμία και οι δικοί μου παίκτες".

Για την δουλειά του Ουζουνίδη στον Πανιώνιο:

"Με τον Ουζουνίδη στον πάγκο του έχει βελτιωθεί. Έκανε πραγματικά καλή δουλειά. Διαθέτει καλούς παίκτες και το κυριότερο είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα. Προσωπικά απορώ για το πώς έφτασε στο σημείο να παίζει την παραμονή στην τελευταία αγωνιστική. Αλλά χωρίς συζήτηση, πρόκειται για καλή ομάδα, με βαριά φανέλα και την αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags