Facebook Pixel Τραβάει τα μαλλιά του ο Γεωργιάδης!
| 2015-05-08 21:15:00

Τραβάει τα μαλλιά του ο Γεωργιάδης!

Τραβάει τα μαλλιά του ο Γεωργιάδης!

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις παίκτες τραυματίστηκαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους Γκολάσα, Κωνσταντινίδη και Περέιρα να μπαίνουν στα "πιτς"!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα, ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα στον αριστερό προσαγωγό και υπάρχουν υποψίες για θλάση. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία το πρωί του Σαββάτου (09.05) για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού τους.

Η τρίτη απώλεια της προπόνησης ήταν ο Φακούντο Περέιρα , ο οποίος τραυματίστηκε σε μια προσωπική μονομαχία και του τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα στο δεξί φρύδι.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Αθανασιάδης αισθάνθηκε βαρύ τον προσαγωγό του και δε συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνηση, κάνοντας θεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ ο Αστέριος Γιακουμής έχει ενοχλήσεις στον καρπό και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Τα προβλήματα αυτά επηρεάζουν τον Γιώργο Γεωργιάδη που δούλεψε στην τακτική, ωστόσο πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του με τα νέα δεδομένα. Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00) στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags