Facebook Pixel Μιλάει με τεράστιο παικταρά ο Παναθηναϊκός!
| 2015-05-09 08:45:00

Μιλάει με τεράστιο παικταρά ο Παναθηναϊκός!

Μιλάει με τεράστιο παικταρά ο Παναθηναϊκός!

Αν καταφέρουν οι "πράσινοι" να τον φέρουν στην Ελλάδα, τότε θα μιλάμε για μία εκ των κορυφαίων μεταγραφών που έχει κάνει ποτέ ο σύλλογος. Θα πέσουν τα τσιμέντα, λέμε...   

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει μια ηχηρή μεταγραφή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα ο εκλεκτός των ανθρώπων της ομάδας είναι ο Μίκαελ Εσιέν!

Ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μίλαν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Πράσινοι φέρονται να βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον 32χρονο μέσο και να προσπαθούν να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα προσφέροντας διετές συμβόλαιο με παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ καθαρές αποδοχές, χωρίς τα μπόνους.

Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να πραγματοποιήσει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή και δεδομένα ο Εσιέν αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα του Τριφυλλιού και να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.  

Οι συστάσεις για τον Γκανέζο άσο είναι περιττές, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι έχει κάνει τεράστια καριέρα στην Αγγλία με την Τσέλσι, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2005 έως το 2012, με 163 συμμετοχές και 17 γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags