Πρώτη απείλησε η ΑΕΛ και μάλιστα δις με τους Μπόγιοβιτς και Νεμπεγλέρα, τα σουτ των οποίων έφυγαν άουτ στο 12' και το 13' αντίστοιχα. Η απάντηση ήρθε στο 18' στην πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία του ματς με τον Κυζιρίδη για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Γενικά οι Βολιώτες ήταν ανώτεροι, πατούσαν καλύτερα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν με οργανωμένες επιθέσεις και την μπάλα στο έδαφος. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις.

Ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο πιο δύσκολα κάποια εκ των δύο ομάδων πατούσε περιοχή. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν δύο μικροευκαιρίες από στημένα, αλλά καμία εξ αυτών δεν ήταν ικανή να ανησυχήσει τον Αποστολίδη.

Με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΛ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς να έχει μπει δυνατά, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 50' με τον Μπόγιοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε και τη λανθασμένη έξοδο του Ρίζου για να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα.

Όπως είναι λογικό τα πάντα άλλαξαν μετά το γκολ αν και ο Ολυμπιακός Βόλου άγγιξε την ισοφάριση στο 58' με το δοκάρι του Διαμαντόπουλου. Αφού, όμως, οι Βολιώτες, δεν απάντησαν άμεσα στη συνέχεια ήταν πολύ δύσκολο να το πράξουν. Αντιθέτως, η ΑΕΛ θα μπορούσε να έχει κλειδώσει το ματς στο 62', όταν έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πίντο, με τους Λαρισαίους στο τέλος να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας (67' Μπαλντοβαλίεφ), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος.
ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (88' Σαρακατσάνος), Ελιομαρ (75' Πινδώνης), Σερτζίνιο (78' Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς.