Facebook Pixel Λέτε να του κλέψει τον Εσιέν μέσα από τα χέρια;
| 2015-05-09 21:15:00

Λέτε να του κλέψει τον Εσιέν μέσα από τα χέρια;

Λέτε να του κλέψει τον Εσιέν μέσα από τα χέρια;

Τι πιθανότητες υπάρχουν αλήθεια ο Γκανέζος μέσος να καταλήξει τελικά σε άλλη ελληνική ομάδα και όχι στον ΠΑΟ; Το επικοινωνιακό λάθος έγινε και πλέον όλα μπορεί να συμβούν…
 

Αποφασισμένος να κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή, επί εποχής Αλαφούζου, εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονο φλερτ με τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Στο Τριφύλλι, παρά τη σχετική διάψευση που υπήρξε σήμερα, έχουν αποφασίσει να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ και η "πράσινη" διοίκηση παρουσιάζεται διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πετύχει το μεγάλο deal.

Βέβαια, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο Εσιέν μπορεί να μένει ελεύθερος από τη Μίλαν το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο ψάχνει, στα 32 του χρόνια, ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του. Αυτή τη στιγμή στην Ιταλία παίρνει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και θα ήταν ευχαριστημένος αν έβρισκε ένα σύλλογο που θα μπορούσε να του δώσει έστω τα μισά.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι Πράσινοι έχουν τη δυνατότητα να βρουν αυτά τα χρήματα για να κάνουν το "μπαμ", όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η μεταγραφή να χαλάσει, αν βρεθεί την τελευταία στιγμή ομάδα που θα δώσει περισσότερα. Μήπως, λέμε μήπως, από τη στιγμή που έγινε το λάθος να διαρρεύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Εσιέν, αυτή η ομάδα μπορεί να είναι ο …Ολυμπιακός;

Γιατί οι Πειραιώτες είχαν και προφανώς έχουν ακόμα στη μεταγραφική τους λίστα τον Γκανέζο άσο, ενώ προσφάτως και συγκεκριμένα την ημέρα της φιέστας, είχε βρεθεί στα επίσημα του Καραϊσκάκη ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο Fabien Piveteau, ο οποίος ήταν και καλεσμένος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τυχαίο; Δε νομίζουμε…

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι στον Ολυμπιακό έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν περισσότερο χρήμα και να ντύσουν τον παίκτη στα ερυθρόλευκα, εάν το θέλουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το φλερτ με τον Εσιέν έχει ξεκινήσει από το περσινό καλοκαίρι, όταν οι Ισά - Καρεμπέ προσπαθούσαν να τον "ψήσουν" για να έρθει στο Λιμάνι.

Γι΄ αυτό λοιπόν και κάποιοι στην πιάτσα, παρά τα σημερινά δημοσιεύματα, επιμένουν πως οι Πειραιώτες (εφόσον το αποφασίσουν) έχουν προβάδισμα για τον Εσιέν και σημειώνουν πως αν τελικά κάνουν κίνηση, τότε ο Παναθηναϊκός θα βγει διπλά χαμένος (και αγωνιστικά αλλά κυρίως επικοινωνιακά).

Ένα μεγάλο σήριαλ φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε...

ΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ θα κάνει δώρο ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ; Η αποκάλυψη με όνομα   ΕΔΩ 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags