Facebook Pixel Επική δήλωση Ρατς για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη!
| 2015-05-11 15:16:00

Επική δήλωση Ρατς για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη!

Επική δήλωση Ρατς για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη!

Διαβάστε με ποιο τρόπο σχολίασε τα όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Ρατς.

«Θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, οπότε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο και από την στιγμή που παίζαμε με παίκτη παραπάνω, ίσως θα έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που είδα εδώ ήταν εκπληκτικό, κάτι σαν καλό αστείο. Καταλαβαίνω ότι ο αντίπαλος ήθελε να σώσει την κατηγορία, όμως άλλο είναι αυτό και άλλο αυτά που έγιναν μέχρι να πάρει ένα βαθμό. Όλα μέχρι ένα σημείο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχω ξαναδεί», είπε αρχικά ο 33χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα του εν όψει των πλέι οφ: «Ελπίζω όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς και να επιστρέψουν. Τους χρειαζόμαστε όλους στα Play Offs. Στο τέλος της σεζόν παίζουμε κάθε τρεις μέρες, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και για να τα καταφέρουμε τους χρειαζόμαστε όλους. Ελπίζω ότι σε αυτό το διάστημα που μεσολαβεί, θα είναι όλοι πίσω στην ομάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό».

Τέλος, είπε για το μίνι τουρνουά που θα ακολουθήσει: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έδειξε στη διάρκεια της σεζόν ότι μπορεί να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο κι αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε το πλεονέκτημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags