Οι άνθρωποι του συλλόγου όμως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν μπει σε τέτοιες σκέψεις. Στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας θεωρούν πως ο Κρισάντους, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες ώστε να κριθεί. Επιπλέον υπάρχει πάντα η σκέψη πως ο παίκτης ήρθε ανέτοιμος, χωρίς προετοιμασία στα μέσα της σεζόν.

Το θέμα Κρισάντους, όπως και όλων των παικτών στο ρόστερ, θα κριθεί μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως στην περίπτωση του Νιγηριανού η ΑΕΚ έχει τον απόλυτο έλεγχο. Ο Κρισάντους έχει υπογράψει συμβόλαιο για 3,5 χρόνια το οποίο όμως ουσιαστικά είναι έξι μήνες+1+1+1χρόνο. Αυτό σημαίνει πως η Ένωση έχει το δικαίωμα το καλοκαίρι, αν το θελήσει, να αφήσει ελεύθερο χωρίς να χρειαστεί να δώσει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση. Σε αντίθετη περίπτωση η ανανέωση θα γίνει αυτόματα.

Αυτή είναι μια πάγια τακτική της διοίκησης της ΑΕΚ που της δίνει έτσι το πάνω χέρι στις συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Προσπαθεί να το κάνει με κάθε παίκτη που υπογράφει μεγάλο συμβόλαιο. Μάλιστα κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα, του οποίου το συμβόλαιο είναι για 1+1+1 χρόνο. Παρόμοια προσφορά είχε γίνει και στον Ράφικ Τζιμπούρ την οποία δεν είχε αποδεχθεί.

Πάντως αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως δεν έχει πέσει στο τραπέζι θέμα αποχώρησης ούτε του Κρισάντους, ούτε κάποιου άλλου παίκτη. Στην ΑΕΚ ασχολούνται με το αγωνιστικό κομμάτι και μετά την ολοκλήρωση της σεζόν όλοι θα κριθούν και τότε θα παρθούν αποφάσεις. 

Πηγή: aek365.com