Facebook Pixel Σιγά το γκολ που έβαλε ο Τσόρι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-05-24 00:25:00

Σιγά το γκολ που έβαλε ο Τσόρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σιγά το γκολ που έβαλε ο Τσόρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως, ο Αργεντινός έχει σκοράρει με πιο εντυπωσιακό τρόπο στην καριέρα του σε σχέση με το γκολ που έβαλε στον τελικό. Πότε το έκανε και με ποια φανέλα; Η απάντηση με βίντεο!

Όλη η Ελλάδα παραμιλάει με το φανταστικό γκολ του Τσόρι Ντομίνγκες κόντρα στην Ξάνθη, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αργεντινός άσος έκανε φοβερή κούρσα, ντρίπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του και τελείωσε την φάση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με ένα φανταστικό τελείωμα.

Αυτό πάντως ΔΕΝ ήταν το καλύτερο γκολ του Τσόρι στην καριέρα του, καθώς ο Αργεντινός άσος έχει πετύχει πολλά όμορφα γκολ τόσο με την ερυθρόλευκη φανέλα όσο και αυτές των προηγούμενων ομάδων του.

Ωστόσο, ο SportDog έψαξε και βρήκε πως έχει πατήσει άλλο ένα παρόμοιο στην καριέρα του με αντίστοιχο «σλάλομ» και ντρίπλες στους αντιπάλους, μόνο που εκείνο ήταν ακόμα πιο όμορφο, αφού είχε περάσει και τον τερματοφύλακα. Ήτα τον γκολ που είχε βάλει ο Τσόρι το 2002 με την Ρίβερ κόντρα στην Τουλούα από την Κολομβία, σε παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερνταδόρες.

Δείτε αυτό με τον Ολυμπιακό στον τελικό και μετά το... παλιό και καλύτερο!
 

 






 

 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags