Facebook Pixel Η ερώτηση Κάρπετ για ΠΑΟΚ που τρέλανε τον Νίνη!
| 2015-05-25 10:30:00

Η ερώτηση Κάρπετ για ΠΑΟΚ που τρέλανε τον Νίνη!

Η ερώτηση Κάρπετ για ΠΑΟΚ που τρέλανε τον Νίνη!

Ακούστε τι είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στη live εκπομπή της Nova που προκάλεσε τον εκνευρισμό του μέσου του Tριφυλλιού, αλλά και την αντίδραση της "πράσινης" διοίκησης.

Μεγάλη δυσαρέσκεια εκφράστηκε χθες αργά το βράδυ από "κύκλους" της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Σωτήρης Νίνης στη Nova, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

Οι Πράσινοι έδειξαν την ενόχλησή τους για μία ερώτηση που έγινε προς τον διεθνή μέσο λέγοντας, μέσω κύκλων, ότι "απορούμε πώς το συνδρομητικό επιτρέπει σε ανθρώπους που ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ διατηρούν εχθρική στάση απέναντι στο σύλλογό μας να έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή στην παρουσίαση των αγώνων μας".

Ποια ήταν, όμως, η ερώτηση που προκάλεσε την αντίδραση της "πράσινης" διοίκησης, αλλά και τον εμφανή εκνευρισμό, ζωντανά στην κάμερα, του ποδοσφαιριστή;

Προς το τέλος της συνέντευξης του παίκτη, τον λόγο πήρε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος ρώτησε τον άσο του Παναθηναϊκού, αν νιώθει πλέον ώριμος να αντέξει τον πάγκο, μιας και την προηγούμενη σεζόν, όταν έπαιζε δανεικός από την Πάρμα στον ΠΑΟΚ, είχε αντιδράσει, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο δημοσιογράφος.

Η συγκεκριμένη ερώτηση δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος απάντησε αρχικά ότι "κάνετε λάθος" και εν συνεχεία εξήγησε τι ακριβώς είχε γίνει όταν έπαιζε στον Δικέφαλο.

"Πέρυσι δεν άξιζα αυτό που έγινε. Στο πρώτο μισό της σεζόν όπου ήμουν δανεικός στον ΠΑΟΚ έπαιζα κανονικά και όσοι ξέρουν ποδόσφαιρο λένε ότι έπαιζα καλά. Ξαφνικά όμως τέθηκα εκτός ομάδας από έναν άνθρωπο. Δεν ήταν ότι ήμουν στον πάγκο, ήμουν εκτός αποστολής. 

Δεν κρατάω κακία, δεν θέλω να πω περισσότερα, εγώ κοιτάω μπροστά. Γράφτηκαν πολλά που δεν ίσχυαν, αυτό που με νοιάζει είναι να κοιτάω μπροστά. Πέρασα πολλά, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω άλλο για αυτά", είπε σε γενικές γραμμές. 

Δείτε ακριβώς τι ειπώθηκε και την αντίδραση του Νίνη μετά το 6:55 του παρακάτω βίντεο...

TEΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ετοιμάζεται να πάρει ο Καρέλης! Πού και με πόσα λεφτά; Η αποκάλυψη ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags