Facebook Pixel «Μαύρα σύννεφα» για ΠΑΟ και Εσιέν!
| 2015-05-29 20:11:00

«Μαύρα σύννεφα» για ΠΑΟ και Εσιέν!

«Μαύρα σύννεφα» για ΠΑΟ και Εσιέν!

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις για το μεγάλο «μπαμ» που κυνηγάει ο Παναθηναϊκός. Εμφανίστηκε νέος «μνηστήρας» με πολλά λεφτά...
 

Καθυστέρηση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση του Μικαελ Εσιεν, καθώς από εκεί που είχε συμφωνήσει σε όλα και ήταν έτοιμος να υπογράψει στους Πράσινους, έχουν φουντώσει οι φήμες στο εξωτερικό πως ψάχνει και κάτι καλύτερο.

Πρώτα υπήρξαν τα δημοσιεύματα για ομάδες της Premier League (Λέστερ) και μετά για «ματιές» προς Αμερική, ενώ τώρα οι Τούρκοι γράφουν πως στο κόλπο και μάλιστα πολύ δυνατά για τον Γκανέζο μπήκε και η Τράμπζονσπορ!

Οι Τούρκοι τσεκάρουν την περίπτωσή του και φαίνεται να έχουν ήδη προτείνει στον Εσιέν συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές που θα φτάνουν το 1.5 εκατ. ευρώ.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο παίκτης έχει δεσμευτεί να απαντήσει οριστικά μέχρι τις 6 Ιουνίου στην πρότασή τους και οι Τούρκοι ελπίζουν να χαλάσουν τα «πράσινα» σχέδια.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως επιμένουν πως ο παίκτης θα βρεθεί στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις, μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Μίλαν...

Τι φοβερό ετοιμάζει ο Μαρινάκης! Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags