Facebook Pixel Αυτόν θέλει ο ΠΑΟ για... αντι-Εσιέν;
| 2015-05-29 21:17:00

Αυτόν θέλει ο ΠΑΟ για... αντι-Εσιέν;

Αυτόν θέλει ο ΠΑΟ για... αντι-Εσιέν;

Μετά τα «σύννεφα» στη μεταγραφή του άσου της Μίλαν, υπήρξε δημοσίευμα από το έγκυρο «France Football» που στέλνει άλλο αμυντικό χαφ στον Παναθηναϊκό!

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα για... σφήνα από Τουρκία στην υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν, υπήρξε δημοσίευμα από την Γαλλία που κάνει λόγο για πρόταση σε άλλον αμυντικό χαφ!

Σύμφωνα με το France Football, το Τριφύλλι έχει καταθέσει προσφορά στον αμυντικό χαφ της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρντ, ο οποίος ψάχνεται να φύγει από την Γαλλία, παρά το ενδιαφέρον από Μονπελιέ, Λιλ και Μπορντό.

Ο Ντιγκάρντ αποδεσμεύτηκε από τη Νις μετά από έξι χρόνια συνεργασίας και αναζητά μία νέα πρόκληση για την καριέρα του και όντως το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι, όμως οι Πράσινοι διευκρινίζουν πως προτάθηκε και όχι ότι του έγινε πρόταση.

Βέβαια, το πιο σημαντικό στην υπόθεση μάλλον είναι (αν ισχύει) ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει και για άλλο χαφ, κάτι που σημαίνει πως η μεταγραφή του Εσιέν δεν είναι πλέον και τόσο σίγουρη...






Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags