Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο είχε πολλά νεύρα και λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και σασπένς στην επανάληψη. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να πάρουν το «διπλό», όμως σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, ενώ το Τριφύλλι θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αν ήταν σε καλύτερη μέρα ο Μπεργκ.

Το τετ – τετ του Μπεργκ και η ένταση...

Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στο παιχνίδι και παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, η παρουσία του Μπεργκ στην επίθεση, έδειχνε πως το Τριφύλλι ήθελε να «χτυπήσει» το ματς αν και αδιάφορος. Μάλιστα, οι Πράσινοι είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 18' ο Ατζαγκούν με φοβερή μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Μπεργκ, όμως αυτός πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα των Αρκάδων.

Το παιχνίδι πάντως δεν είχε καλό ρυθμό, ενώ υπήρχαν νεύρα, ένταση και γιούχα από την εξέδρα προς τον Γιαννιώτα λόγω... Ολυμπιακού. Στο 33' μάλιστα, ο άσος του Αστέρα βρέθηκε στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Νάνο και καταλάθος δέχθηκε γονατιά από τον Λαγό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα. Για λίγα λεπτά υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και κάποιες κίτρινες κάρτες. Κάτι άλλο πάντως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε...

Το... άχαστο του Μπεργκ και ο Κοτσόλης


Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ευτυχώς καλύτερο και οι φάσεις και από τις δύο ομάδες περισσότερες. Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά και απείλησε πρώτος, ωστόσο μετά το 60' το ματς ισορρόπησε απόλυτα. Οι Αρκάδες στο 55' απείλησαν με το σουτ του Γιαννιώτα, όπως και στο επόμενο λεπτό με τον Τσοκάνη, ενώ στο 71' η σουτάρα του Παντελιάδη πέρασε ελάχιστα άουτ. Για το Τριφύλλι τα πράγματα έγιναν καλύτερα όταν μπήκε στο ματς ο Καρέλης, ο οποίος στο 72' έβγαλε υπέροχα την ασίστ στον Μπεργκ, όμως αυτός δεν μπόρεσε να την προλάβει, ενώ στο 80' ο Σουηδός ολομόναχος δεν σκόραρε με σουτ από πολύ κοντά.

Τελικά, το ματς έμεινε στο 0-0 και με την βοήθεια του Κοτσόλη, ο οποίος στο 87' απέκρουσε δύσκολα το μακρινό σουτ του Ιγκλέσιας. Η ισοπαλία αυτή «βόλεψε» αρκετά τον Αστέρα, ο οποίος έφτασε τους 7 βαθμούς και είναι στο +3 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τώρα τον Ατρόμητο και τελευταία αγωνιστική παίζουν μαζί στην Τρίπολη.


H βαθμολογία:


Παναθηναϊκός 15

Αστέρας Τρίπολης 7

ΠΑΟΚ 4 *

Ατρόμητος 2 *

*λιγότερο ματς


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (80' Νίνης), Κουτρουμπής, Δώνης (60' Ζέκα), Ατζαγκούν, Μαυρίας (68' Καρέλης), Μπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (90' Παπαχρήστος), Φερνάντες (66' Μουκάμ), Μουνάφο, Γιαννιώτας (58' Ρόλε), Σκούρτης.

Κίτρινες: 27' Ταυλαρίδης, 34' Κουτρουμπής, 81' Μαρινάκης, 90' Νίνης, /19' Παντελιάδης, 34' Σκούρτης, 37' Μουνάφο, 78' Ιγκλέσιας

Κόκκινες: 90' Ταυλαρίδης