Μαύρα σύννεφα φαίνεται ότι μαζεύτηκαν πάνω από το Λιμάνι για τον Βίτορ Περέιρα, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι η καρέκλα του τρίζει και πάλι.

Μάλιστα, κάποιοι σημειώνουν πως οι πιθανότητες να συνεχίσει στον Ολυμπιακό είναι μοιρασμένες, όπως ακριβώς και πριν τον τελικό με την Ξάνθη.

Τα συγκεκριμένα σενάρια προέρχονται από το σημερινό δημοσίευμα των
Times σχετικά με τις επαφές που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός με τους Ρέιντζερς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Σκοτσέζων.

Θυμίζουμε πως προ ημερών ο Περέιρα είχε ταξιδέψει στη Σκωτία, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, διαδίδοντας μάλιστα πως δεν ήταν μεταγραφικό ταξίδι και ότι αφορούσε αποκλειστικά προσωπική δουλειά του προπονητή.

Οι "προσωπικοί λόγοι", λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα από το εξωτερικό, ήταν οι συζητήσεις του με τους Ρέιντζερς (σ.σ. γράφουν για προχωρημένες διαπραγματεύσεις), στους οποίους τελικά απάντησε αρνητικά.

Έτσι λοιπόν, παρότι ο Περέιρα είπε "όχι" και δεν έδωσε τα χέρια με τον σκοτσέζικο σύλλογο και μόνο το γεγονός πως συζητούσε σοβαρά με άλλη ομάδα, τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, δείχνει ξεκάθαρα πως υπάρχει "θέμα" και μάλιστα σοβαρό. 


Η ενέργεια αυτή του Πορτογάλου, εφόσον στο Λιμάνι δεν γνώριζαν τίποτα, δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη και, όπως εκτιμάται από ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στου Ρέντη, μπορεί να του στοιχίσει... 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!