Στον ΠΑΟΚ επιθυμούν να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, με τον νέο τεχνικό να πρέπει να έχει λόγο και για την υπόθεση Λούκας, οπότε σε καμία περίπτωση δε γίνεται οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" τη δεδομένη χρονική στιγμή να προχωρήσουν άμεσα την υπόθεση του Ισπανού.

Εκτός όμως από αυτό από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζουν ότι δεν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα και συγκεκριμένα με τη Λα Κορούνια. Αυτό που υποστηρίζουν στον "Δικέφαλο" είναι πως μπορεί ο ισπανικός σύλλογος να διατηρεί στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος το θέμα, ωστόσο στη Μικράς Ασίας δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τον Λούκας, τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο, έχουν εκφράσει και άλλοι σύλλογοι από την Ισπανία, με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τον παίκτη και τη ρήτρα του να φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, σε μία υπόθεση στην οποία δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή βιασύνη από την πλευρά των "ασπρόμαυρων" για να κλείσει.

Πηγή: paok24.com