Μπορεί ο Ολυμπιακός ακόμα να μην έχει προπονητή, ωστόσο στο Λιμάνι τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς τα μεταγραφικά και αν... τραβήξει λίγο ακόμα η υπόθεση με τον διάδοχο του Βίτορ Περέιρα, δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα και ήδη να έχουν γίνει αρκετές κινήσεις.

Στο Λιμάνι δεν θέλουν να χάνουν χρόνο, προσπαθούν να κλείσουν υποθέσεις παικτών που παρακολουθούν εδώ και πολλούς μήνες, ενώ ξέρουν καλά πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, είναι αδύνατον να ζητήσουν χρόνο. Αυτό ισχύει και για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος όχι μόνο απασχολεί πολύ έντονα τους Πειραιώτες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως είναι πλέον μία... ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Ο 34χρονος Βούλγαρος, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό έχει αρκετούς μνηστήρες, ωστόσο φαίνεται πως είναι πολύ «ζεστός» για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, το συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο πρωταθλητής Ελλάδος δύσκολα θα το βρει αλλού (εντός Ευρώπης), ενώ και η προοπτική να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, βοηθάει στο να πει το «ναι» και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν φουλάρουν για την περίπτωση του Μπερμπάτοφ και εκτιμούν πως πολύ σύντομα θα μπορέσουν να κλείσουν αυτή την σπουδαία μεταγραφή, η οποία μόνο φθηνή δεν θα είναι...

Απαράδεκτο (και γελοίο!) το ποστ για Σλούκα! Δεν θα πιστεύετε τι... ανακάλυψαν. Δείτε την φωτογραφία ΕΔΩ