Mε πολλές παρατάχθηκε η ΑΕΚ στο ΕΑΚ Βόλου. Ο Τραϊανός Δέλλας τοποθέτησε για πρώτη φορά φέτος κάτω απ'τα δοκάρια τον Παναγιώτη Ντούνη. Την αμυντική τετράδα αποτέλεσαν οι Ρόβας, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Πεταυράκης. Στα χαφ αγωνίστηκαν Τζανετόπουλος και Γιόχανσον, στις πτέρυγες Γροντής και Μπαρμπόσα, ο Ανάκογλου αγωνίστηκε ως 10αρι και μοναδικός προωθημένος ο Ντακόλ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την κυκλοφορία της μπάλας και έναν υποτυπώδη, ωστόσο ο Βόλος ήταν πιο απειλητικός. Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετώπισαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, εκτός από μία κεφαλιά του Γροντή στο 37'. Ίσως η αδυναμία να οφειλόταν στην πολύ κακή εμφάνιση του Ντακόλ που δεν φάνηκε καθόλου στο ματς. Οι γηπεδούχοι δοκίμαζαν συνεχώς μακρινά σουτ και προσπαθούσαν να διαρρήξουν την άμυνα της Ένωσης απ'τα άκρα. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από ατυχία δεν βρέθηκαν μπροστά στο σκορ ή για την ακρίβεια βρήκαν μπροστά τους τον Ντούνη. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου εξουδετέρωσε στο 30' σουτ κεραυνό του Μπιτάνγκ από κοντινή απόσταση διατηρώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν πιο συγκεντρωμένος και ευτύχησε να εκμεταλευτεί τα (τραγικά) λάθη της ΑΕΚ, η οποία έπεφτε συνεχώς σε σφάλματα. Στο 49' ο Τζανετόπουλος έχασε την μπάλα στο κέντρο, ο Νικολιάς την κατέβασε μέχρι την περιοχή, “έσπασε” στον Διαμαντόπουλο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η Ένωση πίεσε για την ισοφάριση, αλλά οι επιλογές της δεν την βοήθησαν. Έτσι το ματς έληξε 1-0 υπέρ του Βόλου με τους "κιτρινόμαυρους" να αποχαιρετούν με ήττα τη Football League.

 

Ολυμπιακός Βόλου ( Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (68' Μαργαρίτης) , Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65' Ρόκας), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (81' Σκοπελίτης)

ΑΕΚ (Δέλλας): Ντούνης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Σβάρνας (56' Κορδέρο), Πεταυράκης, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Γροντής (62' Ντούνης), Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ντακόλ (70' Κρισάντους).