Ο Βίτορ Περέιρα αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό και επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Φενέρμπαχτσε.

Ο Πορτογάλος είναι σίγουρα καλός προπονητής, αλλά από το καλός μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι έχει στοιχεία του... Μούρινιο υπάρχει χαώδης απόσταση.

Κάτι τέτοιο υποστήριξαν σε δηλώσεις τους οι τεχνικοί Ντομίνγκος Πασιένσια και Ζοσέ Κουσέιρο, όταν κλήθηκαν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του νέου προπονητή της Φενέρ.

«Παρακολουθώ στενά τη δουλειά του Περέιρα από την Πόρτο. Η ποδοσφαιρική του προσέγγιση μοιάζει με εκείνη του Μουρίνιο, αφού είναι της ίδιας σχόλης. Μερικές φορές είναι λίγο νευρικός, επιθετικός, και θέλει να κερδίζει συνεχώς. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ήττα», τόνισε στην Sabah ο Πασιένσια που είχε δουλέψει στην Καϊσερισπορ.

Από την πλευρά του ο άλλοτε τεχνικός της Γκαζιάντεπσπορ, Ζοσέ Κουσέιρο, είπε: «Είναι ιδανικός για να συνεχίσει την παράδοση. Πήρε πρωτάθλημα με την Πόρτο, συνεχίζοντας το έργο του Μουρίνιο και του Βίλας Μπόας. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο στην Ελλάδα και τα κατάφερε και εκεί. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει τις επιτυχίες και στη Φενερμπαχτσέ και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των φιλάθλων της».