Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος - Αυτόν θέλει στον ΠΑΟ!
| 2015-06-24 14:10:00

"Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος - Αυτόν θέλει στον ΠΑΟ!

"Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος - Αυτόν θέλει στον ΠΑΟ!

ΜΟΝΟ εύκολη δεν λες την περίπτωσή του!

Μετά τον Μίκαελ Εσιέν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν μία ακόμα μεταγραφή, που θα συζητήσει ολόκληρη η Ευρώπη.

Ο πήχης, άλλωστε, έχει μπει ψηλά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι σαφές ότι οι "πράσινοι" θέλουν να αποκτήσουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, για να "χτυπήσουν" το πρωτάθλημα!

Με τον όνομα του Τζολέον Λέσκοτ να έρχεται στο προσκήνιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μέσα από ρεπορτάζ της "Mirror" το περασμένο Σάββατο, παρότι είναι γνωστές οι δυσκολίες για να προχωρήσει μία μεταγραφή τέτοιου μεγέθους!

Δυσκολίες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το οικονομικό, αλλά και με το γεγονός ότι μιλάμε για διεθνή Άγγλο παίκτη, που ποτέ δεν αγωνίστηκε εκτός του Νησιού!

Θα τον έπειθε ο Παναθηναϊκός να το κάνει τώρα;

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του "Sky Sports", οι άνθρωποι της ομάδας του, της Γουέστ Μπρομ, δεν σκέφτονται να τον πουλήσουν!

Ακόμα κι έτσι όμως, φαίνονται οι προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου για την ενίσχυση της ομάδας, που θα επιτρέψει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags