Facebook Pixel Ένταση! Τι έγινε στη συνάντηση Ολυμπιακού-Σλούκα
| 2015-06-26 19:30:00

Ένταση! Τι έγινε στη συνάντηση Ολυμπιακού-Σλούκα

Ένταση! Τι έγινε στη συνάντηση Ολυμπιακού-Σλούκα

ΜΗ νομίσετε ότι οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά!

Χαμός γίνεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, που ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε με τους Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια και λίγο μετά ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό...

Όλοι ψάχνουν να βρούνε τι ακριβώς έχει συμβεί στο ραντεβού, τι ειπώθηκε, με τον Σκύλο να αποκαλύπτει τώρα τι έγινε στη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Γιατί η συνάντησή τους κράτησε από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, με τον Έλληνα άσο να ανακοινώνει την απόφασή του για αποχώρηση στους Αγγελόπουλο - Σκινδήλια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπάθησαν για το καλύτερο, προκειμένου να συνεχίσει στο Λιμάνι ο Σλούκας, αλλά αυτό δεν κατέστει δυνατό.

Αποτέλεσμα; Όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές, να υπάρχει ένταση και να μην χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Από την πλευρά του Ολυμπιακού θεωρούν ότι έκαναν ό,τι ήταν εφικτό για να μείνει ο παίκτης. Αλλά από την άλλη πλευρά, εκείνη του Σλούκα δηλαδή, τα φάουλ ήταν πολλά...

Ένα από αυτά; Η επαφή που φέρεται να είχε κάνει για παράδειγμα μεσούσης της περιόδου με τη Φενέρ, του Ομπράντοβιτς, χωρίς να ενημερώσει κανέναν!

Σλούκας τέλος, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση του συλλόγου να ετοιμάζει ανακοίνωση για το θέμα, μέσα στις επόμενες ώρες...

** ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΕΔΩ: - Σφαιρόπουλος: "Κώστα, τόσο θα παίζεις"! - Σλούκας: "Κόουτς, εγώ φεύγω"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags