Facebook Pixel Η απάντηση Καλτσά για το αν είναι «στημένο»!
| 2015-06-29 18:13:00

Η απάντηση Καλτσά για το αν είναι «στημένο»!

Η απάντηση Καλτσά για το αν είναι «στημένο»!

Ο πρώην άσος της Βέροιας και νυν του Παναθηναϊκού, ρωτήθηκε ευθέως στην Επιτροπή Εφέσεων για το αν υπήρχε κάτι ύποπτο στο Ολυμπιακός – Βέροια.

Την άποψη ότι δεν έγινε και δεν αντιλήφθηκε να έχει γίνει κάτι επιλήψιμο στο επίμαχο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βέροια του 2013, ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκος Καλτσάς.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσα είπε για τον Νίκο Γεωργέα...


Αναλυτικά:

«Δεν είχα άποψη για αυτά που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, δεν ήμουν μέσα. Έκανα ζέσταμα. Στον πάγκο δεν ειπώθηκε κάτι. Ο Γεωργέας, όταν έγινε αλλαγή, δεν ανέφερε τίποτα. Δεν τον ρώτησα γιατί έγινε αλλαγή, υπέθεσα λόγω τραυματισμού. Ήταν δίπλα μου.
Κοιτούσα το ζέσταμα, όχι πότε βγήκε η κάθε ομάδα.

Ο Γεωργέας έκανε και πλάκες, παρεΐστικα. Μέσα στα αποδυτήρια είναι φυσιολογικός. Ο Καλογέρης ήταν καλό παιδί, επαγγελματίας».

Ερώτηση: «Μπορεί να είναι στημένος ο αγώνας»;

Απάντηση: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι, εφόσον δεν έχω ακούσει κάτι. Αν άκουγα θα το έλεγα. Παίξαμε αρκετά καλά, θυμάμαι ότι κάναμε και 2-3 ευκαιρίες. Δεν μπορώ να κάνω ανάλυση του αγώνα. Εγώ ποδοσφαιριστής είμαι, να παίξω ποδόσφαιρο θέλω, δεν είμαι αναλυτής. Με ρωτάτε πράγματα που δεν μπορώ να κάνω.

Εφόσον χάσαμε και 2-3 φάσεις στο β' ημίχρονο, δεν παίξαμε χαλαρά. Και στο α' ημίχρονο κάναμε φάσεις.

Δεν είδα ποιοι μπήκαν μέσα στα αποδυτήρια. Πάντα όμως, μπαίνουν μέσα ο προπονητής και ο Λαναρής. Λογικά μπήκαν μέσα, αφού το κάνουν πάντα».

Τρελή πόρτα: "Δεν θέλω Ολυμπιακό, παω ΑΕΚ"! Διαβάστε ποιος το είπε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags