Facebook Pixel "Αδίκως δέχεται βολές το ελληνικό ποδόσφαιρο"!
| 2015-07-14 22:02:00

"Αδίκως δέχεται βολές το ελληνικό ποδόσφαιρο"!

"Αδίκως δέχεται βολές το ελληνικό ποδόσφαιρο"!

Το δικό του μήνυμα έστειλε στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, πετώντας... "μπηχτές" προς διάφορες κατευθλυνσεις...

Αναλυτικά:

«Σας φέρνω καλά νέα από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ19 της ΟΥΕΦΑ. Οι αγώνες έχουν σημειώσει μεγάλα νούμερα προσέλευσης, σε Κατερίνη, Βέροια και Λάρισα. Εμείς απλά δώσαμε την πάσα που οι φίλαθλοι των τριών πόλεων μετέτρεψαν σε γκολ. Η εθνική προκρίθηκε στα ημιτελικά. Δέχομαι κάθε καλόπιστη κριτική, όσο κακή και αν είναι. Όταν όμως αυτή προέρχεται από ανθρώπους που αδικούν το άθλημα, είμαστε αναγκασμένοι να απαντούμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχεται βολές, τις περισσότερες φορές αδίκως. Πρέπει να το προστατέψουμε από αυτούς που δεν το γνωρίζουν και δεν το αγαπούν.

Πρέπει να απαντήσουμε στην πράξη, να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, τεχνικά επιτελεία, παράγοντες και επενδυτές, όλοι πίνουμε νερό από την ίδια βρύση.

Δεν μπορούμε να ρίχνουμε δηλητήριο. Είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε το καταστατικό και τους νέους κανονισμούς. Έτσι θα έχουμε σοβαρότητα και ισχύ απέναντι σε όσους αμφισβητούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται να δουλέψουμε για να πετύχουμε. Ας λειτουργήσουμε ως συμπαίκτες, μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε στο γήπεδο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags