Facebook Pixel Έτσι θα έρθει στον ΠΑΟΚ ο παικταράς!
| 2015-07-19 17:20:00

Έτσι θα έρθει στον ΠΑΟΚ ο παικταράς!

Έτσι θα έρθει στον ΠΑΟΚ ο παικταράς!

Αποκάλυψη της «As» για τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου...

Το θέμα του Φινμπόγκασον μπορεί να έχει ατονίσει τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει βγει από τη μεταγραφική λίστα του Άρνεσεν. Ο Ισλανός συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τις εξελίξεις στη Σοσιεδάδ για να κινηθούν ανάλογα.

Ο Φινμπόγκασον είναι γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισπανικός σύλλογος ετοιμάζει να κάνει κρούση για έναν άλλο επιθετικό, τον Φάμπιο Μπορίνι που ανήκει στην Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με την «
As» μάλιστα, αν η συγκεκριμένη μεταγραφή προχωρήσει, τότε αυτομάτως θα ανοίξει και ο δρόμος για τον δανεισμό του Φινμπόγκασον στον ΠΑΟΚ!

"Η πιθανή έλευση του Μπορίνι μπορεί να σημαίνει πολλά για τη "μετακόμιση" του Φινμπόγκασον στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του ενόψει της νέας σεζόν και είναι διατεθειμένος να περιμένει για τη θετική απάντηση της Σοσιεδάδ, αλλά και του Ισλανδού επιθετικού.

Είναι πρόθυμος να περιμένει μέχρι το τέλος του καλοκαιρού, γιατί ο Φινμπόγκασον είναι ένας επιθετικός που μπορεί να δυναμώσει πολύ την επίθεση του, τη στιγμή που έχει τραυματιστεί ο βασικός επιθετικός του. Ο παίκτης απο την πλευρά του συμμετέχει αυτές τις ημέρες στην προετοιμασία της Σοσιεδάδ, προσπαθώντας να πείσει τον Ντέιβιντ Μόγιες για την αξία του", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.


*** Θα τους ξεράνει! Το νέο μεγάλο κόλπο Μαρινάκη, διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags