Η Βέροια ήρθε σε συμφωνία με τον Γιουσούφ για δύο χρόνια και απομένει η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στη «βασίλισσα του Βορρά».

Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ φαίνεται πως θα είναι η επόμενη μεταγραφή της Βέροιας. Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ έχει έρθει σε συμφωνία με τη «βασίλισσα του Βορρά», όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr. Μάλιστα, τονίζεται πως το... deal θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια και ότι θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Κάτι που σημαίνει ότι μόνο αυτό απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον σύλλογο της Ημαθίας.

ADVERTISEMENT

Το who is who

Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1988 στο Παρίσι, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και έχει ύψος 1,68μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χάβρης και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα το 2007. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Κρετέιγ το 2010 και την επόμενη χρονιά... μετακόμισε στη Βαν.

Από εκεί πήρε μεταγραφή για την Αμιάν το 2013, απ' όπου ήρθε στη χώρα μας πέρυσι το καλοκαίρι για λογαριασμό του Εργοτέλη. Μέτρησε 15 συμμετοχές στη Ligue 2, 4 στη Ligue 1, 4 στο Λιγκ Καπ Γαλλίας και 1 στο Κύπελλο Γαλλίας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 27 εμφανίσεις, 6 γκολ και 4 αστίστ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.