Facebook Pixel Αποκαλύψεις Φινμπόγκασον για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
| 2015-07-26 18:55:00

Αποκαλύψεις Φινμπόγκασον για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Αποκαλύψεις Φινμπόγκασον για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ο Ισλανδός «διαψεύδει» τον Δικέφαλο και αποκαλύπτει πότε του ήρθε η πρόταση από τους Θεσσαλονικείς, αλλά και γιατί επέλεξε τελικά το Λιμάνι.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να «υποβαθμίσει» το θέμα Φινμπόγκασον, ώστε να μην φανεί σαν... ήττα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ισλανδός επιθετικός μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.
 

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του παίκτη, ο Δικέφαλος όχι μόνο παρακολουθούσε στενά τον άσο της Σοσιεδάδ, αλλά πριν από μία εβδομάδα του έκανε επίσημη πρόταση, την οποία και απέρριψε, διότι ήθελε να πάει στο Λιμάνι. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως το «φλερτ» με τους Ερυθρολεύκους ξεκίνησε τον Μάιο...
 

Μιλώντας στην «visir.is» για την κόντρα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, εξηγεί πώς τον πλησίασαν οι πρωταθλητές Ελλάδος πριν μερικούς μήνες:

«Αμέσως έδειξαν το ενδιαφέρον τους για εμένα, για την επόμενη σεζόν. Όμως υπήρχαν ορισμένα θέματα με την ομάδα που έπρεπε να λυθούν, όπως το να κλείσουν τον νέο προπονητή και αυτό πήρε αρκετό.
 

Το θέμα με τον ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει από τα ΜΜΕ και δεν υπήρχε στο τραπέζι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Εκεί υπήρξε πρόταση και έπρεπε ν' απαντήσω ναι ή όχι. Όμως μετά ήρθε ξανά ο Ολυμπιακός στο προσκήνιο...

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές. Δεν συμβαίνει τίποτα, ώσπου έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να πάρεις κάποια απόφαση. Ωστόσο εγώ ήμουν πάντα ενθουσιασμένος για τον Ολυμπιακό».


*** Ιδού η ταλεντάρα που έρχεται στο Λιμάνι! Δείτε τον σε βίντεο ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags