Facebook Pixel Τσεκάρει ή τσεκάρεται ο Ράντος;
| 2011-05-25 00:56:00

Τσεκάρει ή τσεκάρεται ο Ράντος;

Τσεκάρει ή τσεκάρεται ο Ράντος;

Στην Ελβετία στείλανε τον Αλέκο Ράντο για να δει αγωνιζόμενο τον Φράνκο Κοστάντζο και να αποφανθεί αν κάνει ή όχι για τον Ολυμπιακό. Κάποιοι μέσα από την ομάδα, όταν πληροφορήθηκαν την συγκεκριμένη είδηση, έπεσαν από τα σύννεφα.
 

Δεν περίμεναν ότι έτσι ξαφνικά ο επί σειρά ετών τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων θα αποκτούσε τόσο μεγάλη ευθύνη. Ξέρεις τι είναι να σε στέλνουν για το τελικό τσεκάρισμα; Αν πει ο Ράντος ότι κάνει τότε θα τον αποκτήσουνε.

Αυτό που μόλις διαβάσατε είναι η εκδοχή του Ολυμπιακού για το ταξίδι του Ράντου. Είναι αυτό που θέλησε να περάσει το γραφείο Τύπου των ερυθρολεύκων στα ΜΜΕ.

Σιγά μην περιμένανε τον Ράντο να πάει να δει τερματοφύλακα για να αποφασίσουν αν κάνει ή όχι. Το ταξίδι του Αλέκου είναι ένα κρας τεστ για τον ίδιο. Να δει και να σχηματίσει έκθεση για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα.

Αν επιστρέφοντας κάνει πλήρη και ξεκάθαρη αναφορά στις δυνατότητες και τις αδυναμίες του Κοστάντζο θα έχει περάσει το τεστ. Αν γυρίσει και αρχίσει να τα μασάει με απαντήσεις του στυλ "ναι, καλός είναι αλλά..." ή "δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα" και τέτοια, θα υποστεί τις κυρώσεις. Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι έτοιμος να αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags