Facebook Pixel Αν έρθει αυτός στον Ολυμπιακό θα γίνει πάταγος!
| 2015-08-02 09:50:00

Αν έρθει αυτός στον Ολυμπιακό θα γίνει πάταγος!

Αν έρθει αυτός στον Ολυμπιακό θα γίνει πάταγος!

Σπουδαίο άσο με τεράστια καριέρα στην Ίντερ και πέρασμα από την Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα υπόψιν ο Ολυμπιακός για αντι-Κασάμι!

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τους πρωταθλητές με αρκετές ομάδες μέχρι στιγμής να ενδιαφέρονται και τον Ολυμπιακό να είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση.

Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας ερευνούν την αγορά για έναν παίκτη που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ελβετού μέσου σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει και φαίνεται ότι τον βρήκαν στο πρόσωπο του Εστέμπαν Καμπιάσο!

Ο 34χρονος Αργεντινός με τεράστια καριέρα στην Ίντερ μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα σπουδαίο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενώ δείχνει σε τρομερή κατάσταση, μετρώντας 31 συμμετοχές με την Λέστερ την περυσινή σεζόν στην Πρέμιερ.

Το ενδιαφέρον για τον Καμπιάσο έφερε στο προσκήνιο η εφημερίδα "Real News", αναφέροντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωση του Αργεντινού που έμεινε ελεύθερος από τις "αλεπούδες" παρά το γεγονός ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης τους.

***ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Ξανά και ξανά η ΓΚΟΛΑΡΑ του Φορτούνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags