Facebook Pixel Θα πέσει η Τούμπα! Πάει για τριπλό χτύπημα ο ΠΑΟΚ!
| 2015-08-05 14:15:00

Θα πέσει η Τούμπα! Πάει για τριπλό χτύπημα ο ΠΑΟΚ!

Θα πέσει η Τούμπα! Πάει για τριπλό χτύπημα ο ΠΑΟΚ!

Παρά τη "χυλόπιτα" από τον Ρούντνεβς στον ΠΑΟΚ δεν πτοούνται και ετοιμάζουν τσουνάμι μεταγραφών! Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις πρώην παίκτες της ομάδας παίζει να γυρίσουν!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να προσπαθούν να συνέλθουν τις τελευταίες ώρες από το "σοκ" της αρνητικής απάντησης του Αρτιόμς Ρούντνεβς, ο οποίος αν και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις αποφάσισε να παραμείνει στο Αμβούργο, ωστόσο δε φαίνεται να πτοούνται και συνεχίζουν κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Αυτός προβλέπει, μεταξύ άλλων κινήσεων, και την επιστροφή τριών πρώην άσων της ομάδας, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ σε άμυνα και επίθεση με παίκτες που γνωρίζουν το σύλλογο, τις απαιτήσεις του και, φυσικά, το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η άφιξή τους στην Τούμπα θα προκαλέσει δεδομένα ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς. Για ποιους πρόκειται;

Ο πρώτος, όπως έγινε από χθες γνωστό, είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, αποδεδειγμένα ένας καλός αμυντικός που μπορεί να αποκτηθεί εύκολα με ένα μικρό ποσό (100.00 ευρώ) από τον Παναιτωλικό.

Ο δεύτερος είναι ο Κώστας Σταφυλίδης, για τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλουν εδώ και μερικές μέρες μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τον πείσουν να γυρίσει στην Τούμπα. Ο διεθνής άσος προορίζεται για βασικός στο 3-5-2 που εφαρμόζει ο Τούντορ.

Ο τρίτος είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν είναι αρνητικός να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε, αν και η συγκεκριμένη μεταγραφή παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λάτρης έτσι κι αλλιώς τον διεθνών Ελληνών ποδοσφαιριστών, έχει δώσει την έγκριση για τις τρεις παραπάνω μεταγραφές και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να προκύψουν θετικές εξελίξεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές ανακοινώσεις, αν καταφέρει να κλείσει ταυτόχρονα και τους τρεις παίκτες!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Περίεργη" μεταγραφή από Ελλάδα ο Ολυμπιακός!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags