Facebook Pixel Αποκάλυψη: Φαβορί από Ελλάδα για Πουλίδο ο...
| 2015-08-08 11:00:00

Αποκάλυψη: Φαβορί από Ελλάδα για Πουλίδο ο...

Αποκάλυψη: Φαβορί από Ελλάδα για Πουλίδο ο...

Ο SPORTDOG αποκαλύπτει το μεταγραφικό σενάριο για τον πολυσυζητημένο επιθετικό του Ολυμπιακού!

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε σίριαλ η έλευσή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα του δεν τον άφηνε να φύγει χωρίς να λάβει χρήματα.

Τελικά δεν βρέθηκε λύση και ο Πουλίδο έμεινε για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, κάνοντας ατομικές προπονήσεις.

Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό και, μετά από πολύ κόπο, πριν από λίγο καιρό εγινε κάτοικος Πειραιά.

Η μοίρα του, όμως, δεν φαίνεται πως είναι στο Λιμάνι, δεδομένου ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει ενθουσιαστεί κιόλας από όσα βλέπει στην περίοδο της προετοιμασίας.

Κι αυτό που κρατάνε για κρυφό καμάρι στον Ολυμπιακό, ότι ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα για να παίξει μπάλα, ο κόσμος το έχει τούμπανο...

Με τη στήλη "SportDog Penalty" του Σκύλου, στο twitter, να αποκαλύπτει σήμερα ποιος είναι ο πιθανότερος προορισμός του στην Ελλάδα!

"Στον Ολυμπιακό ψάχνουν ομάδα για να στείλουν δανεικό τον Πουλίδο και απο την Ελλάδα ως φαβορι προβάλει ο Ηρακλής.Υπάρχει βέβαια και η Κύπρος...", αναφέρει στο πρώτο τιτίβισμα και συμπληρώνει:

"Εκτός κι αν τον...ξανακλέψει ο Κομπόταρος, τώρα που ο Λεβαδειακός παίρνει την θέση της Κέρκυρας στην Super League..."!

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Κλάμα η Βάσω Βιλέγκας για μεταγραφή του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags