Τη μία κλωτσάει στο ψαχνό, εκτός φάσης, αντίπαλό του κι αποβάλλεται. Την άλλη δεν πάει στην προπόνηση και βρίσκει έναν αστείο λόγο για να δικαιολογηθεί.

Όχι μόνο άρχισαν τα όργανα με τον Αλγερινό στην ΑΕΚ, αλλά πλέον τίθεται και θέμα αποχώρησής του από την ομάδα, καθώς πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια -έως οργή- για τις συμπεριφορές του Αλγερινού.

Βεβαίως, το πρώτο θέμα είναι ότι στην Ένωση ήξεραν τον χαρακτήρα του παίκτη και πόνταραν προφανώς στην πιθανότητα ότι πλέον, στα 31 του χρόνια, θα έχει ωριμάσει. Κάτι το οποίο, όπως αποδεικνύεται, δεν ισχύει...

Το δεύτερο θέμα, πάντως, είναι πιο σημαντικό και έχει να κάνει με το ...πρόσφορο έδαφος που βρίσκει ο Τζιμπούρ να κάνει τα καφριλίκια του. Γιατί όλοι θα θυμούνται ότι στον προηγούμενο σταθμό του στην Ελλάδα ο ίδιος παίκτης και ο ίδιος χαρακτήρας δεν έκανε τα ίδια. Ή, καλύτερα, δεν του επιτρεπόταν να τα κάνει!

Στον Ολυμπιακό, δηλαδή, ο Τρομοκράτης, με τον "μπαμπούλα" Βαλβέρδε από πάνω του ήταν ...Παναγία, ενώ στην ΑΕΚ το έχει ξέφραγο αμπέλι. Αυτό που θέλουμε να πούμε, επομένως, είναι ότι δεν είναι μόνο θέμα Τζιμπούρ τα όσα προκαλεί ο Αλγερινός και βλάπτουν ποικιλοτρόπως την ομάδα του αλλά και θέμα του συλλόγου, του προπονητή και της διοίκησης. Έτσι δεν είναι, ρε μάγκες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτη απάντηση Τζιμπούρ για την εξαφάνιση!