Facebook Pixel Να γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Λέοβατς!
| 2015-08-13 13:02:00

Να γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Λέοβατς!

Να γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Λέοβατς!

Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο ο Μαρίν Λέοβατς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Ο Κροάτης φουλ μπακ είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου, Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος τον εκπροσωπεί στις αγορές μίλησε στην "Metrosport", αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της μεταγραφής και κυρίως τον λόγο για τον οποίο ο Λέοβατς επέλεξε τον ΠΑΟΚ.

"Η Ντιναμό ήταν αντίπαλος της Ριέκα και δεν ήθελε να πάει εκεί. Εξάλλου, επιθυμούσε να αγωνιστεί σε μία ομάδα που λαμβάνει μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και, παράλληλα, που εδρεύει εκτός Κροατίας", είπε αρχικά ο Μπάλαμπαν και συνέχισε αναφερόμενος στην εκτίμηση που τρέφει για τις δυνατότητές του Λέοβατς ο Ιγκόρ Τούντορ:

"Τον ήξερε καλά από την εποχή που ήταν προπονητής στην Χάιντουκ, έπαιξαν πολλές φορές ως αντίπαλοι. Γνωρίζει καλά τις ικανότητες του. Εχει πολύ καλό αριστερό πόδι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας".

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του Λέοβατς αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ; "Στόχος του είναι να παλέψει για τον τίτλο και να έχει επιτυχημένη παρουσία στο Europa League. Εύχεται ο ΠΑΟΚ να περάσει το εμπόδιο της Μπρόντμπι για να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια στην Ευρώπη. Μέσω των καλών εμφανίσεων του με τον ΠΑΟΚ ξέρει ότι θα συνεχίσει να δίνει το παρών στην εθνική ομάδα. 'Εχει παίξει στα τρία τελευταία παιχνίδια της εθνικής Κροατίας και θεωρείται σίγουρο ότι είναι βασικός στο επόμενο ματς".

Για το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Δικεφάλου σημείωσε: "Πιστεύω ότι θα ταιριάξει στο πλάνο του Τούντορ. Δεν είναι μόνο καλός παίκτης, είναι και καλός χαρακτήρας. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή επιλογή, είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό".

Τέλος ρωτήθηκε γιατί πριν από δύο χρόνια άφησε την Αούστρια Βιέννης για να επιστρέψει στην Κροατία και να παίξει στη Ριέκα: "Έχει δύο χρόνια που άφησε την Αούστρια. Η Ριέκα είναι μεγάλη ομάδα, έχει αξιόπιστο πρόεδρο και έκανε καλά παιχνίδια εκεί. Ήθελε να είναι «πιο κοντά» στην εθνική Κροατίας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags