Facebook Pixel «Δεν θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ο Λάσκαρης»
| 2015-08-13 20:39:00

«Δεν θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ο Λάσκαρης»

«Δεν θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ο Λάσκαρης»

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου, με δηλώσεις διέψευσε τις φήμες περί εμπλοκής του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στο ποδοσφαιρικό τμήμα...

Αναλυτικά δήλωσε στον Arena FM:

«Δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής του κ. Λάσκαρη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το έχω συζητήσει μαζί του και φυσικά μου το απέκλεισε. Είχε την πρόθεση να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, πριν πάρει το μπάσκετ, αλλά από τη στιγμή που έγινε μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με άλλο άθλημα. Θέλει να πετύχει στο μπάσκετ και αυτό το έχει πει σε όλους μας. Είμαι κατηγορηματικός».

Τι του ζητήσατε;
«Εμείς καταθέσαμε ένα σχέδιο στον κ. Λάσκαρη και του ζητάμε να μας βοηθήσει οικονομικά για να διορθώσουμε τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου, στη θύρα 3 και συγκεκριμένα στο γήπεδο που έχουμε. Η διάθεση υπάρχει και αυτή θα είναι η βοήθειά του προς τον σύλλογο. Δεν μιλήσαμε ποτέ για «υιοθεσία» κάποιου τμήματος του Άρη και τέτοιο θέμα, δεν υπάρχει».

Και με τον Άλεξ Κάλας, τα ίδια συζητήσατε;
«Όχι, με τον κ. Κάλας, έχουμε μιλήσει για το θέμα των προστίμων της εφορίας. Θα κάνουμε μια πρόταση να πληρώσουμε πρόστιμο για κάθε τιμολόγιο που θεωρήθηκε εικονικό από την εφορία και όχι με βαριά πρόστιμα, που δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούν ποτέ. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε μια πρόταση και ο κ. Κάλας έχει πει στη γενική συνέλευση θα βοηθήσει οικονομικά. Εάν λοιπόν πάρει τον Άρη, όταν θα γίνει ΠΑΕ, θα είναι και ένα από τα πρώτα θέματα που θα συζητήσουμε μαζί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags